KOJI NAČINI PLAĆANJA SU MOGUĆI?

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski direktno kuriru kada donese pošiljku (pouzećem).

DA LI PORUČENI ARTIKAL MOŽE BITI VRAĆEN AKO NE ODGOVARA i DA LI VRAĆATE NOVAC?

Da, na osnovu Zakona o zaštiti potrošača prihvatamo zamenu i povrat za novac poručenih artikala u roku od 14 dana od dana kada vam je predmetni artikal isporučen i to pod uslovom da nema vidljive tragove nošenja. Rok od 14 dana se računa od prvog narednog dana od isporuke paketa na vašu adresu. Zamenu i povrat regulišemo u skladu za ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA i primena pomenutog Zakona ima prirotitet u odnosu na uslove korišćenja web sajta i uslove kupovine navedene na stranici.

DA LI SE ROBA MOŽE VRATITI AKO JE KORIŠĆENA?

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana i po mogućnosti vraćena u originalnoj ambalaži.

U SLUČAJU POVRATA ILI ZAMENE DA LI ROBA MORA BITI VRAĆENA U ORIGINALNOJ AMBALAŽI?

Na osnovu Zakona o Zaštiti potrošača – ne mora. Ali s obzirom da originalna ambalaža utiče na vrednost proizvoda, molimo vas da paket vratite kako ste ga dobili kako bismo isti mogli prodati dalje u originalnoj neoštećenoj ambalaži.

KO SNOSI TROŠKOVE DOSTAVE U SLUČAJU ZAMENE I POVRATA?

U slučaju zamene i povrata Vi snosite troškove i povratne poštarine do nas i ponovnog slanja zamenskog artikla.

KO SNOSI TROŠKOVE DOSTAVE U SLUČAJU REKLAMACIJE?

Sve troškove u slučaju da reklamirate proizvod snosite Vi, a kada se utvrdi razlog i opravdanost reklamacije u slučaja kada odgovornost snosimo mi, svi nastali troškovi dostave u svim pravcima će Vam biti refundirani.

KAKO SE UTVRĐUJE DA LI JE REKLAMACIJA OPRAVDANA?

Nakon što ste nam poslali reklamaciju, artikal šaljemo na nezavisno veštačenje u odgovarajuću laboratorija za kontrolu kvaliteta naznačenu na deklaracija te na osnovu njihovog mišljenja i informacija koje imamo donosimo konačnu odluku o opravdanosti reklamacije.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb lokaciji. Pregledom ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.

Nema proizvoda u korpi.