Na Selection2Perfection, koji je dostupan sa https://selectiontoperfection.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži Selection2Perfection i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u pogledu informacija koje su podelili i / ili prikupili u Selection2Perfection. Ova smernica nije primenljiva na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili preko kanala koji nisu ove veb lokacije.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našim Pravilima o privatnosti i prihvatate njegove uslove.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci od kojih se traži da vam daju i razlozi zašto se od vas traži da ih dostavite biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati i sve ostale informacije koje odlučite da date. .

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb lokaciju
  • Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb lokaciju
  • Razumevanje i analiziranje načina na koji koristite našu veb lokaciju
  • Razvijajte nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnosti
  • Komunicirajte s vama bilo direktno ili putem nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb stranicu, a u svrhe marketinga i promocije
  • Pošaljite vam e-poštu
  • Pronađite i sprečite prevaru

Datoteke dnevnika

Selection2Perfekction sledi standardni postupak upotrebe datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići

Kao i bilo koja druga veb lokacija, Selection2Perfection koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići koriste se za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših veb stranica na osnovu vrste pregledača posetioca i / ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“ .

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našoj veb lokaciji mogu koristiti kolačiće i veb svetleće signale. Naši partneri za oglašavanje su navedeni niže. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoju Politiku privatnosti za svoje smernice o korisničkim podacima. Da bismo olakšali pristup, hipervezali smo se sa nižim Pravilima o privatnosti.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Možete da pogledate ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera kompanije Selection2Perfection.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili veb svetionika koji se koriste u njihovim oglasima i linkove koji se pojavljuju na Selection2Perfection, a koji se šalju direktno na pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Selection2Perfection nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašavači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti odabira2Perfection se ne odnosi na ostale oglašavače ili veb lokaciju

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb lokaciji. Pregledom ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.

Nema proizvoda u korpi.